Tiigerkrevetid kookoskreemi kastmes

Tiigerkrevetid kookoskreemi kastmes

Autor: Reilika Nestor 29.11.2015 kell 22:44


Vaja läheb:
M.V. Wool'st ostetud tiigerkrevetid 750 g (M.V.Wooli pood Angerja tee 32, Hüüru küla, Saue vald. Ühed parima kvaliteediga)
Kookoskreem
Mõned sellerivarred
2 sibulat
1-2 tl chillimoosi, maitse järgi pigem (mulle meeldivad suhteliselt vürtsikad toidud)
1 terve küüslaugumugul (purustatult)
3 spl kookosrasva
Soola maitse järgi


Valmistamine:
Krevetid on külmutatud ning ennem kui hakkan tegema, siis lõikan krevetikoti pealt lahti ja lasen külma vee peale, et nad ära sulaks. Pesen lihtsalt üle ja jää maha, kuna need krevetid on juba puhastatud enamjaolt.
Praen sibula ja küüslaugu kookosrasvas, praadida seni kuni sibul on ilusalt kuldpruun. Siis lisan chilli ja selleri. Paar minutit praen läbi ning seejärel lisan kookoskreemi. Paar minutit keedan ja seejärel lisan tiigerkrevetid, mis on puhtaks pestud. Krevette hautan seni kuni nad on õrnalt punased ja keeran pliidi kuumuse nulli ja segan krevette, et nad saaksid ühtlaselt valmis. Liigne kuumus ja kaua tulel muudab krevetid kõvaks ja kummiseks. Kui on ilus roosakas punane krevett, on ta juba valmis. Pigistan sisse natukene laimimahla, annab mõnusa maitse :)

Kogu see kogus on neljale inimesele.

Kõrvale soovitan lõigata värsket ciabattat.

Mmmmm kui hea :)


Head ISU :)