Pärmi - lehttaigna kaneelisaiakesed vormis - LIHTNE JA HEA

Pärmi - lehttaigna kaneelisaiakesed vormis - LIHTNE JA HEA

Autor: Reilika Nestor 27.03.2016 kell 14:34


  • Vaja läheb pärmi-lehttaigen, suhkur, või, kaneel. Vormideks sobivad ka muffinivormid, mis on paberist.



  • Aja näppude taigen laiali ning määri sinna peale või




  • Raputa peale suhkur




  • Raputa peale kaneel




  • Keera rulli ning sõrmedega vajuta kinni lahtine äär.




  • Seejärel lõika nii mitmeks tükiks, kui palju soovid saiakesi vormi panna




  • Pane vormidesse




  • Määri peale natukene võid, siis ei pea munakollasega määrima




  • Raputa peale natukene suhkrut




  • Aseta peale küpsetamiseks mõeldud šokolaadinööbid.





  • Aseta pannile ja pane ahju 17 minutit 200 kraadi juures. Kui teed nende vormidega, millega mina teen, siis arvesta, et nad küpsevad peale ahjust võtmist natukene edasi. Kui aga kasutad paberit vorme, siis võid natukene kauemaks ahju jätta kui 17 minutiks :)


  • Võta ahjust ning lisa juurde jäätist :) Mmm kui maitsev... KIIRE JA HEA :)







HEAD ISU :)