Miks süüa SELLERIT?

Miks süüa SELLERIT?

Autor: Reilika Nestor 27.03.2016 kell 12:23

SELLER

  • 75% sellerivarrest koosneb veest ja 25% kiudainetest. Seller annab sulle vedelikku ja vajalikke kiudaineid, mis põletavad kaloreid.
  • Selleris sisalduvad kiudained annavad pikemaks ajaks täiskõhutunde. 
  • Sellerit peaksid sööma kõik need, kel on südame- ja veresoonkonnahaigused. Soodustab veresoonte tööd.
  • Sisaldab hulgaliselt Vitamiine C, K, A. 
  • Seller parandab naha struktuuri just nimelt temas sisalduva vee tõttu. 
  • Kasutatakse snäkina, kuna on õrnalt soolakas ja mahlane.
  • Soodustab suurem määral seedimist ning parandab soolte tegevust, kui ka üldiselt nende tervist. 
  • Sellerit tuleks süüa iga päev.

Toiteväärtus 100 g kohta
12 ckal
Suhkur 1,4 g
Rasva 0,17 g
Proteiini 0,69 g
Küllaldaselt vitamiine
Magneesium 11 mg
Vett 95 g



Smuu
tid, tõelised lemmikud ...

  • Kiivi, õun, seller, õrnalt laimi



  • Seller, avokaado, kurk, laim



  • Banaan, seller, külmutatud maasikad, külmutatud vaarikad, õun