Karaski retsept!

Karaski retsept!

Autor: Reilika Nestor 06.10.2015 kell 16:01

Retsept on mõeldud neljale

0,5 l petti
2 muna
1 tl soola
1 spl suhkrut
1 tl soodat
6 dl odrajahu
2 spl õli või sulatatud võid

Klopi munad koos soola ja suhkruga ning lisa pett. Sõelu hulka soodaga segatud odrajahu ühtlaseks massiks. Vala võiga määritud vormi. Küpseta 200 kraadises ahjus 25-30 minutit, niikaua kui pealt on karask kuldpruun.

Mina tavaliset teen selle taina pooleks. Ühest poolest teen magusa karaski, kuhu panen sisse rosinaid ja kuivatatud puuvilju. Teisest teen soolase, kuhu praen ilusti läbi peekoni ja sibula ja lisan tainasse.

Mmmm kui maitsev.

Lihtne ja kiire :)

Head isu.